CV och personligt brev

Inlämningsuppgift CV och personligt brev
Detta är en individuell uppgift där du ska skriva ett personligt brev samt ett CV. Du ska välja ett arbete nedan att söka.
I ditt cv ska du beskriva dina erfarenheter, kunskaper och (personliga egenskaper) som du vill lyfta fram. Tänk på att göra ditt cv lättöverskådligt. En enkel och tydlig struktur gör att arbetsgivaren snabbt får en bra överblick: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Tips-och-rad/Cv—sa-gor-du.html
Ett personligt brev skickar du med ditt cv när du söker ett jobb. Ditt personliga brev är en närmare presentation av dig själv. Det är din chans att visa att du är rätt person för just det här jobbet: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Tips-och-rad/Personligt-brev.html
Till din hjälp har du även:
Genomgången: http://prezi.com/zox0o_sot_ur/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share
Arbetsgång:
Du kan välja något av de bifogade arbetena att söka eller Vikariebanken®: https://trelleborg.vikariebanken.se/ (inom skola och barnomsorg, serviceförvaltningen, vård och omsorg, arbetsmarknadsförvaltningen).

Anställningsintervju – utvärdering
Efter anställningsintervjuerna ska ni utvärdera en intervju. Ni ska anknyta till kunskap som ni har fått från min genomgång, Internet och Anders genomgång.
Se genomgång:http://prezi.com/zox0o_sot_ur/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share